Youth Conference 2018 | Talare
27
page,page-id-27,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
Aaron_YouthConf18

Aaron Jayne har en passion för att hjälpa människor att upptäcka sitt gudgivna syfte för sitt liv. Innan han blev pastor i Coastline Church, hjälpte Aaron till att starta Dream Center i Los Angeles tillsammans med Matthew Barnett. Genom sin erfarenhet har han lärt sig de värdefulla kunskaper och principer som behövs för att bygga och leda lokala kyrkor på kreativa och effektiva sätt. Aaron har en djup kärlek till de obestridda och de människor som är i nöd.

Joakim_YouthConf18

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor, grundare av Ny Generation – en av Sveriges största ungdomsorganisationer – och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad och Jesuscentrerad livsstil.

Emma_YouthConf18

Emma Bergkvist är en extremt skön tjej som reser runt hela Sverige och predikar. Emma, som till vardags leder skolorganisationen Ny Generation, har en kärlek till Jesus och en skön personlighet som båda smittar av sig rejält!

Eddie_YouthConf18

Eddie Stigson är pastor för Livets Ord Jönköping och har extra mycket kärlek för att se unga människor hitta sin plats i församlingen. Han predikar trosfyllda budskap som är både utmanande och fastnar kvar långt efteråt.

Sebastian_YouthConf18 (kopia)

Sebastian Asklund är vår alldeles egna ungdomspastor och smittar med sin sköna attityd som säger att ingenting är omöjligt. Han kommer att ta dig med på en resa mot en bättre relation med Jesus, och förklara hur du lever ett liv för andra.