Youth Conference 2018 | Talare
27
page,page-id-27,page-template,page-template-homepage,page-template-homepage-php,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
HEADER_UNDERSIDA_talare
Markus Wenz (kopia)

MARKUS WENZ

Markus Wenz är ungdomspastor i Gospel Forum i Stuttgart (Tyskland). Han reser över hela världen för att predika och brinner för att se unga människor bli fyllda med den helige Ande. Tusentals ungdomar har samlats till helige Ande kvällar som Wenz har arrangerat i länder som Tyskland, Österrike och Schweiz.

SebbeS_YouthConf17

SEBASTIAN STAKSET

Sebastian Stakset är en svensk rappare som är mer känd under namnet Sebbe Staxx. Under 2016 gjorde han en helomvändning och lämnade då bakom sig ett liv med droger och grov kriminalitet. Nu åker han runt och sprider budskapet om den kärlek han fick möta hos Jesus.

JoakimL_YouthConf17

JOAKIM LUNDQVIST

Joakim Lundqvist är Livets Ords förstepastor, grundare av Ny Generation – en av Sveriges största ungdomsorganisationer – och en mycket populär talare i många sammanhang och länder. Med passion och kreativa predikningar som stannar länge i hjärtat och minnet, inspirerar han till en utåtriktad och Jesuscentrerad livsstil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

RADIATE WORSHIP

Radiate utgår från Pingstkyrkan Tabernaklet i Bergen. Radiate älskar att utforska nya och banbrytande sätt för tillbedjan. De visar att det finns flera aspekter av tillbedjan. Detta återspeglas i musiken, där de vill skapa låtar som kommunicerar sin tro på Gud. En Gud som är närvarande och agerar idag, som Han alltid har varit och alltid kommer att vara.

SebbeA_YouthConf17

SEBASTIAN ASKLUND

Sebastian är vår alldeles egna ungdomspastor och smittar med sin sköna attityd som säger att ingenting är omöjligt. Han kommer att ta dig med på en resa mot en bättre relation med Jesus, och förklara hur du lever ett liv för andra.

VilleM_YotuhConf17

VILLE MÄNNISTÖ

Ville har varit missionär både i Afghanistan och Indien, och har tagit evangeliet till krigszoner där normala människor aldrig skulle våga sätta sin fot. Missa inte hans storys!

JosefineA_YouthConf17

JOSEFINE ARENIUS

Ledarutvecklare med inriktning på ungdomsfrågor och före detta teamledare för Team Event Evangeliska Frikyrkan. Talar på ledarfrukosten och förmiddagsmötet på fredagen.

DavidB_YouthConf17

DAVID BYMAN

David Byman har varit ungdomsledare på Livets Ord i 14 år. (Wow!) Hans predikningar som kombinerar allvar o humor utmanar att leva ett radikalt liv för Jesus.